Festivak

Dit jaar staat dB Brothers voor het eerst op de fesivak beurs in de jaarbeurs in Utrecht. We laten graag zien welke diensten wij u kunnen aanbieden. Om deze reden is deze pagina aangemaakt.

Één van de dingen die wij u aan kunnen bieden is het live-log pakket. Hieronder zijn verschillende schermen te zien. Elke scherm staat voor een andere decibel meter. De meters zijn nu geplaatst rond onze stand, normaal gesproken zijn de meters verspreid rond de zwaartepunten buiten/op het terrein of bij de FOH. Deze schermen laten allemaal een voortschrijdend gemiddelde waarde van 5 minuten zien. Wat wij hiermee aanbieden is direct inzicht van welke waarde op welke locatie gemeten wordt. Wij kunnen dit privé of openbaar zichtbaar maken. Op deze manier kunt u transparant naar technici, gemeente en/of buurtbewoners communiceren of u zich aan de regels houdt.


Kaart

Vanwege veiligheid van de opgestelde apparatuur zijn de meetlocaties bij benadering aangegeven. Er is geen exacte locatie in de kaart bijgevoegd, slechts de omgeving.

Meetpunt 1

Omgeving ‘parkeerplaats voor’

Wanneer de maximum waarde overschreden wordt zal de meetwaarde rood kleuren

Meetpunt 3

Omgeving ‘hockeyveld’

Wanneer de maximum waarde overschreden wordt zal de meetwaarde rood kleuren

Disclaimer

Voor het kunnen tonen van de voortschrijdende meetwaarden werken wij zoveel mogelijk met een bekabelde internetverbinding. Wij kunnen echter geen garantie geven voor de continue beschikbaarheid van deze website.

De hierboven getoonde geluidsniveaus worden in groen weergegeven indien wordt voldaan aan de norm. Bij een overschrijding van de norm wordt de waarde in rood weergegeven. Bij een overschrijding zullen wij zo snel mogelijk ter plaatse controleren of dit volledig door Festivak wordt veroorzaakt, of dat mogelijk een andere geluidsbron van invloed is. Wij kunnen derhalve geen garantie geven voor een snelle correctie van het geluidsniveau bij een geconstateerde overschrijding van de norm door de muziek van Festivak. We streven er wel naar om dit binnen een kwartier op te lossen, maar zijn daarbij afhankelijk van andere partijen.


Contact

Meer informatie over Festivak leest u op de website. Bij klachten nodigen wij u graag uit om een kopje koffie of biertje te komen drinken bij onze stand! U vind ons op stand 132.

 

Tot ziens op de festivak 2017!