Verhuur

dB Brothers heeft de decibel meters, geluidsdrukmeters en log systemen beschikbaar in de verhuur. Wilt u graag zelf aan de slag met de meters dan is dat dus mogelijk. Afhankelijk van het probleem of de opdracht die u heeft helpen wij u graag met het samenstellen van een juist pakket. Ook in de verhuur kunt u van ons enkel hoogwaardige en gecertificeerde apparatuur verwachten.

Naast decibelmeters verhuren wij ook bijbehorende accessoires. Zo kun u bij ons ook terecht voor statieven op maaiveld hoogte (tot 1.5 meter) en statieven voor gevelmetingen op slaapkamerraam hoogte (5 meter). Daarbij kunnen wij voor u de nodige verlengkabels passend bijleveren. Alle geluidmeters worden geleverd in koffertjes, statieven in tassen en bijbehorende accessoires krijgt u in boxen. Zo is alles handelbaar en makkelijk te vervoeren.

Bij afhalen leggen wij u kort uit wat u moet weten voor uw meetsituatie. Bezorgen en laten afhalen van de apparatuur op locatie is mogelijk. Ook hiervoor vragen wij u om dit aan te geven in de aanvraag. Wij brengen kilometer- en een urenvergoeding in rekening voor het bezorgen.

Bent u meer op zoek naar een compleet pakket inclusief uitvoerend personeel? Neem dan een kijkje op DEZE pagina.

huren, verhuur, decibel meter, kalibrator, log systeem, live log, db brothers,