dbb live, compacte onbemande meetpost decibel en geluidmetingen

Geluidsmeter festival

Organiseer je binnenkort een festival en wil je er zeker van zijn dat het geluidsniveau binnen de toegestane grenzen blijft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons kun je namelijk een geluidsmeter (of geluidsmeters) huren voor jouw festival. Onze geluidsmeters hebben klasse 1 nauwkeurigheid en bieden realtime online inzicht in het geluidsniveau per meetpunt. Zo kun jij als organisator altijd direct zien of het geluid binnen de gestelde grenzen blijft.

Ons online geluidsmeetsysteem, geluidsmeter festival, geeft inzicht in de voortschrijdende gemiddeldes – zowel Laeq als Lceq zijn tegelijkertijd zichtbaar. Om gericht te kunnen sturen en inhoudelijk wat meer over de metingen te kunnen vertellen geven wij zowel tertsbanden A gewogen als C gewogen weer. Zo kun je per meetpunt beter zien of het ontvangstgeluid afkomstig is van het evenement of dat er bijvoorbeeld een buurman net de heg aan het snoeien is.

dbb live, compacte onbemande meetpost decibel en geluidmetingen

Het online geluidsmeetsysteem voor de evenementen en festivals is door onszelf ontwikkeld. Door onze jarenlange ervaring in de evenementen en festivals weten we wat jij nodig hebt om op het gebied van decibellen te kunnen sturen. Bij onze ontwikkeling hebben we eenvoud en kwaliteit voorop gezet. Ons systeem bestaat uit slechts een klein koffertje met meter en device, zet de meter op statief en je bent klaar. Vanaf nu kun je direct online de meetresultaten bekijken.

Je kunt bij ons los een geluidsmeter huren of in combinatie met een dB Brother. Deze expert kan je helpen bij het opzetten van de geluidsmeter en houdt gedurende de dag de geluidniveaus in de gaten. Mocht er sprake zijn van overschrijding wordt er gericht bijgestuurd. Daarnaast kan hij of zij je tips geven om het geluidsniveau op een juiste manier te beheersen.

Kortom, wil je onbezorgd genieten van jouw festival en ervoor zorgen dat het geluidsniveau binnen de perken blijft? Huur dan bij ons een geluidsmeter en/of expert en voorkom problemen met de geluidsnormen.

Omgevingsmeter

  • Klein licht statief
  • Rugged smartphone
  • USB klasse 1 microfoon
  • Zadeltas statief
omgevingsmeter, online geluidsmeter, decibelmeter online, festival meetpost omgeving onbemand

FOH meter

  • Klein licht statief
  • 10.5″ tablet
  • USB klasse 1 microfoon
  • USB-C splitter
  • Adapter
  • Zadeltas statief
front of house, foh meter, onbemande meetpost tablet android, decibelmeter android device, festival meter techniek, geluidsnormen schoolfeest